Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast sportief team waarbij transparantie en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Wij geloven in de term; ‘voor wat, hoort wat’. Onze ambitie is dan ook een win-win-win situatie creëren bij de leden/bezoekers, sponsoren en verenigingen. Wij nemen ervaring uit de voetbalwereld en het bedrijfsleven mee om deze formule tot een succes te brengen.

Hoe zijn wij hierbij gekomen?

Verenigingen zitten momenteel in zwaar weer en kunnen door de coronacrisis en andere onzekere factoren sponsoren verliezen. Ondernemers waarbij financieel gekort moet worden, gaan kijken naar hun sponsorbudget & het inzetten hiervan in relatie tot de ROI. Waarom sponsort een ondernemer? Maar vooral de vraag ‘Wat krijgt de ondernemer hiervoor terug?’ dit meetbare instrument is momenteel nog niet terug te vinden binnen de huidige gang van zaken . Spocon wil door middel van een samenwerking met verenigingen en ondernemers de belangen behartigen en zorgen voor een lange termijn verbintenis.

Matthijs Rodijk

Ik ben Matthijs Rodijk, 25 jaar en heb enkele jaren ervaring als accountmanager/commercieel manager. Vanaf mijn 14e  ben ik als trainer actief bij Oranje Nassau Almelo waar ik komend jaar de JO19-1 onder mijn hoede zal nemen. Momenteel volg ik de HBO deeltijd opleiding Ondernemerschap & Retail Management. De theoretische HBO vakken heb ik al afgerond.

Met Spocon ontginnen wij een nieuw gebied inzake de sport en sponsor samenwerking. Het idee is ontstaan door de interesse in sport en ondernemen samen te voegen. Door fieldresearch te doen bij lokale ondernemers, groot en klein, is duidelijk geworden dat er behoefte is aan sponsoring in relatie tot een duidelijke ROI structuur plus een langdurige verbintenis met de sport, leden en bezoekers.

De Twentse nuchterheid ‘’ voor wat – hoort wat’’ is de basis van ons concept. Samen met ondernemers, voetbal clubs, verenigingen, evenementen de leden plus bezoekers gaan we onze manier van werken implementeren. We nodigen alle geïnteresseerden uit om contact met ons op te nemen.

Stan Nijhuis

Ik ben Stan Nijhuis, 23 jaar en heb enkele jaren ervaring in de sales. Vanaf mijn 9e ben ik als jeugdspeler actief geweest binnen meerdere Betaalde Voetbal Organisaties (BVO’s) en heb ik ervaring opgedaan in de topsport wereld. Hier kom je in een omgeving terecht waar focus, mentaliteit en inspanning van je gevraagd worden.

Door deze factoren samen te voegen wil ik graag in samenspraak met ondernemers hun sponsorbudget rendabel implementeren. Mensen kennen me als een spontane jongen die altijd met sport verbonden is, deze kracht wil ik tot uiting brengen binnen Spocon.

© 2021 SPOCON | Sponsor and connect.